Buitenschoolse activiteiten 
 

Sportdagen
Elk jaar is er een buitensportdag voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Voor deze buitensportdag maken we gebruik van de atletiekbaan van atletiekvereniging Atverni, in Galecop.
 
Sporttoernooien
Enkele groepen doen jaarlijks mee aan een aantal schoolsporttoernooien: o.a. voetbal, tafeltennis.
                                                                                                                                   
Kunst in School
Onze school is aangesloten bij de stichting Kunst in School (KIS). Elk jaar organiseert deze stichting theater- of filmvoorstellingen voor de kinderen, waar de kinderen en leerkrachten veel plezier aan beleven. In het maandbulletin treft u de voorstellingen aan.
 
Excursies en schoolreisje
Lopende het schooljaar bezoekt groep 3 de bibliotheek. De kinderen krijgen uitleg over de manier waarop er boeken gezocht kunnen worden en wat de letteraanduidingen op de boeken betekenen.
Medewerkers van de bibliotheek komen in het kader van leesbevordering tijdens het schooljaar op bezoek in groep 4 en brengen een kist vol boeken mee die enige tijd op school mag blijven.
Het afgelopen jaar zijn de groepen 5 naar de Oudheidskamer in Vreeswijk geweest. Elk jaar kunnen de excursies verschillen afhankelijk van het aanbod van Kunst in school.
 
Eenmaal per jaar gaan we op schoolreisje. Een schoolreiscommissie zoekt een leuke bestemming uit.
 
Kamp
Groep 8 gaat drie dagen op kamp. We maken al jarenlang gebruik van de accommodatie "Buitenzorg" in Baarn. De kampbijdrage hiervoor is vastgesteld op € 65,- en wordt in maart via de oudervereniging geïnd. Voor de data verwijzen wij u naar de jaarkalender, die u aan het eind van het afgelopen schooljaar heeft ontvangen.